Folktandvården Viksjö

God munhälsa är viktigt för att kroppen ska må bra. Folktandvården i Viksjö har många duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som varje dag arbetar med allt som rör patienternas tänder och munhälsa.


 ”Det är tryggt att komma hit och vi erbjuder många olika behandlingar, det är enkelt att få tid både för nya och gamla patienter”, säger Mikaela Karlsson, arbetsledare på Folktandvården i Viksjö.

Förebyggande tandvård för varje patients behov
Här satsar man på förebyggande tandvård. Då man har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister även utanför Viksjö kan man alltid anpassa tandvården efter varje enskild patients behov.

”Även om vi kan utföra många behandlingar här på plats med vår personal så har vi övriga Folktandvården i ryggen och ett flertal samarbeten med kliniker i närområdet och inne i stan”, säger Malin Redsjö, klinikchef i Viksjö.

Hjälp finns alltid, oavsett besvär beskriver hon. Oavsett om det är frågor om behandling eller ekonomi. Folktandvården har framgångsrikt lanserat Frisktandvård. Det är tandvård till fast pris där tandläkare och tandhygienister tillsammans med patienten jobbar för att hålla tänderna starka och friska. Det är ett tryggt sätt, både för yngre som får hål i tänderna och för äldre vars gamla fyllningar går sönder, att redan i förväg veta vad tandvården kommer att kosta.
Folktandvården i Viksjö

”Det bästa med att arbeta som tandläkare är att träffa och hjälpa sina patienter. Här samarbetar alla medarbetare, vi hjälps åt och sätter alltid patienten i fokus”, säger Malin.

I Viksjö Centrum är man 23 personer som arbetar, allt från nyexaminerade till erfarna som arbetat i branschen i över 20 år.

”Vi är ett glatt och kompetent gäng som ser varje patient som unik”, flikar Mikaela in. Med fokus att hjälpa patienter till en friskare munhälsa utvecklas kompetensen internt hela tiden. Fokus är att fortsätta vara en trygg plats dit patienter kan komma och kontrollera sina tänder och att alla ska känna sig trygga och välkomna.

I sin trevliga och inbjudande klinik i Viksjö Centrum har Folktandvården funnits i många år. Malin började förra hösten och beskriver Viksjö Centrum som ett lättillgängligt centrum med bra parkeringsmöjligheter.

Vad är det bästa med Viksjö Centrum?

Att allt är nära är båda Malin och Mikaela överens om ”Här kan man göra allt från att handla till att fixa tänderna eller gå till gymmet”, säger Malin och fortsätter beskriva Viksjö Centrum som gemytligt med de låga byggnaderna i modernt i klassisk stil. Hon lyfter även den omtalade parkeringen där man numera enkelt kan få plats som patient eller besökare i centrum.

”På konditoriet har de även en väldigt god sallad!”, inflikar Malin. Mikaela håller med och avslutar med att lägga fram sin teori om Viksjö Centrum i framtiden.

”Jag tror att Viksjö kommer behållas småskaligt och fortsätta vara en trygg plats att vara på”.


Folktandvården Viksjö
08-123 169 00
Viksjöplan 47, våning 3 
175 04 Järfälla

Öppettider

Måndag 07:30-19:00
Tisdag 07:30-17:00
Onsdag 07:30-19:00
Torsdag – Fredag 07:30-17:00