Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum och är en skönhetssalong som erbjuder permanent hårborttagning, microneedling och ansiktsbehandlingar.

– Jag drev tidigare en salong i Barkarbystaden och är nu glad att öppna den nya salongen i Viksjö då jag bor här och har alla mina kunder, säger Parisa Zaeimi.

Den nya skönhetssalongen ligger bredvid apoteket i centrumet och Parisa har totalrenoverat lokalen genom att byta golv och tak samt målat om alla väggar. – Det är viktigt att det blir rätt – lokalen ska förmedla lugn och harmoni och det tycker jag att den gör nu. Parisa har också byggt och inrett två rumt – ett för fransförlängning, lashlift och browlift och det andra för laserbehandlingar.

Järfälla Skönhet öppnar i mitten av oktober och man kommer att kunna gå in på hemsidan och boka tider eller ringa.

– Det känns jättespännande! Jag tror min verksamhet blir ett bra tillskott i centrumet. Jag bor med min familj i Skälby, mina barn går i skolan här och alla mina kunder kommer härifrån, så det känns naturligt och rätt att även verka här.

Parisa ägde tidigare en salong i Barkarbystaden, men corona slog hårt och hon valde att lägga ned företaget.

– När jag i somras såg att en lokal fanns ledig här bestämde jag mig för att slå till!

Hon kommer att arbeta själv i salongen men har inrett med två spa- och pedikyrstolar som hon kommer att anställa personal till eller möjligen hyra ut till. Parisa är också lärare i fransförlängning, lash- och browlift och erbjuder tjänsterna parallellt med laserbehandlingarna och kommer inom kort att även erbjuda manikyr och pedikyr.

– Laserbehandlingar har blivit allt vanligare och efterfrågat. I dagsläget genomför jag hårborttagning via diodlaser men kan komma att utveckla framöver med kärl- och tatueringsborttagning också.

Text: Liselotte Wallebring, publicerad i Mitt i Järfälla v. 41 2021