Nu öppnar Viksjö Frisör & Skönhet i Viksjö Centrum

Hos nyöppnade Viksjö Frisör & Skönhet hittar du en erfaren och engagerad frisör som älskar att arbeta kreativt. 

Här finns tjänster för alla - från konsultation och klippning till styling, färgbehandling och vårdande behandlingar för ett friskare och välmående hår.

”Det är viktigt att varje kund känner sig speciell och blir nöjd med både sitt besök och klippningen”, säger Ayham som är frisör på salongen. Han möter alltid sina besökare med ett leende och sätter kunden i fokus. Han berättar att varje kund ska få sin tid, i besöket ingår alltid rådgivning om hur man bäst tar hand om sitt hår efter besöket. 

Ayham har jobbat som frisör i över 14 år och är van att klippa, styla och utföra färgbehandlingar på både dam och herr i alla åldrar. Han beskriver att salongens mål är att alltid ha kunden i fokus och tillgodose deras önskemål och behov, stora som små.

Att öppna en salong under Corona

Självklart har salongen fått anpassa sig efter de restriktioner som har kommit i och med Corona. Vid entrén står handsprit utställt och Ayham använder alltid munskydd när kunderna kommer in i salongen.

”Det är viktigt att kunden känner sig trygg vid besöket, just nu tror jag att det är positivt att jag jobbar ensam i salongen och att kunden kan känna sig trygg i att det bara är vi här”, säger han.  


Viksjö Frisör & Skönhet
Viksjöplan 2
0768977699 
Boka tid här
Instagram