Om Centrumet

Viksjö började exploateras 1967 och kallades då för ”Sveriges största småhusstad”.

Planeringen var mycket tidstypisk, inte minst ur trafiksynpunkt. Biltrafiken leds runt på större vägar och ingen genomfartstrafik förekommer i bostadsområdena. Ett väl utbyggt nät av gång- och cykelvägar finns. Ett annat kännetecken i planeringen är att hustomterna är relativt små, då man istället har sparat mycket av den ursprungliga vegetationen mellan bostadskvarteren. Viksjö Centrum stod färdigt i början av 1970-talet, men har på senare år byggts om, likaså har nya bostadshus uppförts.

Viksjö Centrum är ett mysigt närcentrum som erbjuder personlig service i flera småbutiker. Vi har det du behöver för din vardag och kan även stoltsera med en av Sveriges bästa ICA butiker.

Vårt ledord är att ”Det är enkelt att handla i Viksjö Centrum”.


ATT SYNAS I CENTRUM

Annonsering
Annonsering är förbjuden på hela centrumområdet. Vi hänvisar till Visual Art om man vill synas på de digitala skärmarna i centrum eller bestämda annonstavlor runt om i kommunen.

Hyra eventyta
Finns intresse från föreningar eller företag att synas i Salem Centrum är det möjligt att hyra eventyta. Fyll då i kontaktformuläret här. Vi förbehåller oss rätten att avsäga marknadsföring av stötande budskap eller som konkurrerar med centrumets verksamheter.

Söker du lokal?
Söker du lokal till en verksamhet? Skickar en intresseanmälan där du beskriver ditt koncept genom att fylla i formuläret här