Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Vi i Viksjö Centrum vill tacka alla som på ett ansvarsfullt sätt har stöttat oss under den här ovanliga perioden. Några andra vi vill hylla är alla våra lokala företagare som varje dag kämpar för att finnas nära er. 

Passa på att skicka lite kärlek och motivera vilken som är din favoritbutik i centrum så har du chansen att vinna fina priser.

Läs mer...

Information med anledning av Coronaviruset [covid-19]

Viksjö Centrum håller öppet som vanligt, i den mån vi kan. Enskilda avvikelser kan förekomma och vi hoppas att ni har förståelse för det och fortsätter handla, och stötta oss i Viksjö Centrum. > Läs mer

Läs mer...

Loppis i Viksjö Centrum

Efter Folkhälsomyndigheternas rekommendation om inga allmänna sammankomster med fler än 500 personer har vi valt att ställa in Loppisen och framtida evenemang som planerats under våren 2020 i Viksjö Centrum. Vi hoppas kunna återkomma med ett nytt datum.

Läs mer...

Aktivitetskalender 2020

Efter Folkhälsomyndigheternas rekommendation om inga allmänna sammankomster med fler än 500 personer har vi valt att ställa in framtida evenemang som planerats under våren 2020 i Viksjö Centrum.

Läs mer...

Rökfritt centrum

Den första juli i år träder rökförbudet på flera allmänna platser i kraft. I samband med detta kommer det bli förbjudet att röka på samtliga uteserveringar och utanför samtliga butiker och entréer i och kring Viksjö Centrum. Läs mer här.

Läs mer...

Integritetspolicy

Integritetspolicy för kameraövervakning. 

Läs mer...