Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Nordic Mini Maxi är specialiserade på begagnade barnkläder, leksaker, möbler och allt som behövs för ditt växande barn.

Nordic Mini Maxi grundades av en nybliven mamma som insåg att många av de inköpta bebisplaggen snabbt blev för små och knappt användes - ett slöseri som inte bara påverkar plånboken, utan även miljön.

- Vi samlar in plagg från barnfamiljer och ger dem en ny chans hos en ny familj. Du kan vara en del av denna hållbara lösning och samtidigt ge tillbaka till familjen som lämnat in varorna som får 40% av försäljningspriset.

Läs mer om Nordic Mini Maxi här!

Läs mer...

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum och är en skönhetssalong som erbjuder permanent hårborttagning, microneedling och ansiktsbehandlingar. – Jag drev tidigare en salong i Barkarbystaden och är nu glad att öppna den nya salongen i Viksjö då jag bor här och har alla mina kunder, säger Parisa Zaeimi.

Läs mer...

Prisbelönt barberare till Viksjö Centrum

torsdag, 10 september 2020

I början på september slog den nya barbershopen Top Quality Barber upp portarna i Viksjö Centrum. Bakom salongen står Firas Azar – som bland annat har trimmat fram Sveriges snyggaste skägg 2017.

Läs mer...

Akasaka Sushi öppnar i Viksjö Centrum!

onsdag, 01 juli 2020

Nu slår Akasaka Viksjö upp dörrarna för sin restaurang i Viksjö Centrum. Här satsar man på hög kvalitet.

Här serveras framförallt sushi, men även andra asiatiska maträtter som bibimbap, poké bowls och gyoza. Det finns även ett stort utbud av vegetariska rätter samt en barnmeny.

Läs mer...

Att stötta sina lokala företagare vinner alla på i längden. Du bidrar till att hålla den lokala handeln levande samtidigt som du hjälper lokala företag att gå runt. Fortsätter du handla lokalt kan vi tillsammans skapa nytta i Viksjö, här är 10 anledningar som förklarar vad som är bra med att handla lokalt. 

Läs mer...

Integritetspolicy

Integritetspolicy för kameraövervakning. 

Läs mer...