Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN? Att sälja på loppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok! En vanlig säljplats kostar 170 kr och då ingår ett bord (ca 180 x 70 cm) i platsen. Platserna är ca 2,5 m breda (djup ca 1 m).

Läs mer och boka din plats på https://www.loppistajm.se/viksjo/

Läs mer...

Vågen gör det möjligt att leva hållbart

Vågen Zero Waste är en ny butik som säljer livsmedel, hygien- och hushållsartiklar i lösvikt utan platsförpackningar. – Samhället är vid ett vägskäl – något måste göras och jag har valt att göra en mer hållbar livsstill tillgänglig genom min butik i Viksjö, säger Moa Nordin.

Läs mer här.

Läs mer...

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum och är en skönhetssalong som erbjuder permanent hårborttagning, microneedling och ansiktsbehandlingar. – Jag drev tidigare en salong i Barkarbystaden och är nu glad att öppna den nya salongen i Viksjö då jag bor här och har alla mina kunder, säger Parisa Zaeimi.

Läs mer...

Prisbelönt barberare till Viksjö Centrum

torsdag, 10 september 2020

I början på september slog den nya barbershopen Top Quality Barber upp portarna i Viksjö Centrum. Bakom salongen står Firas Azar – som bland annat har trimmat fram Sveriges snyggaste skägg 2017.

Läs mer...

Akasaka Sushi öppnar i Viksjö Centrum!

onsdag, 01 juli 2020

Nu slår Akasaka Viksjö upp dörrarna för sin restaurang i Viksjö Centrum. Här satsar man på hög kvalitet.

Här serveras framförallt sushi, men även andra asiatiska maträtter som bibimbap, poké bowls och gyoza. Det finns även ett stort utbud av vegetariska rätter samt en barnmeny.

Läs mer...

10 anledningar att handla lokalt i Viksjö

Att stötta sina lokala företagare vinner alla på i längden. Du bidrar till att hålla den lokala handeln levande samtidigt som du hjälper lokala företag att gå runt. Fortsätter du handla lokalt kan vi tillsammans skapa nytta i Viksjö, här är 10 anledningar som förklarar vad som är bra med att handla lokalt. 

Läs mer...