Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.


Vi börjar sakta blicka mot våren och Viksjö Centrums vårmarknad! Här samlar vi härliga säljare, hantverkare och lokala företag och föreningar för att tillsammans kicka igång våren.

Bland marknadsborden kan du även besöka centrumets verksamheter. Ta del av smakprover från någon av restaurangerna, gör en blodtrycksmätning tillsammans med Capio eller ta del av andra fina erbjudanden. Det blir även härlig stämning och aktiviteter för barnen.

Boka marknadsplatser via malin@paliro.se. Det är kostnadsfritt för hantverkare, föreningar och annat lokaltillverkat men anmälan krävs.

Endast försäljning av hantverk, alltså inte begagnat/loppisprodukter, det hänvisar vi till loppisen den 20 maj.

VÄLKOMMEN!

Läs mer...

Aktivitetskalender 2023

Vad händer i Viksjö Centrum under 2023? Här hittar du information om olika aktiviteter och event.

Läs mer...

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum och är en skönhetssalong som erbjuder permanent hårborttagning, microneedling och ansiktsbehandlingar. – Jag drev tidigare en salong i Barkarbystaden och är nu glad att öppna den nya salongen i Viksjö då jag bor här och har alla mina kunder, säger Parisa Zaeimi.

Läs mer...

Prisbelönt barberare till Viksjö Centrum

torsdag, 10 september 2020

I början på september slog den nya barbershopen Top Quality Barber upp portarna i Viksjö Centrum. Bakom salongen står Firas Azar – som bland annat har trimmat fram Sveriges snyggaste skägg 2017.

Läs mer...

Akasaka Sushi öppnar i Viksjö Centrum!

onsdag, 01 juli 2020

Nu slår Akasaka Viksjö upp dörrarna för sin restaurang i Viksjö Centrum. Här satsar man på hög kvalitet.

Här serveras framförallt sushi, men även andra asiatiska maträtter som bibimbap, poké bowls och gyoza. Det finns även ett stort utbud av vegetariska rätter samt en barnmeny.

Läs mer...

Att stötta sina lokala företagare vinner alla på i längden. Du bidrar till att hålla den lokala handeln levande samtidigt som du hjälper lokala företag att gå runt. Fortsätter du handla lokalt kan vi tillsammans skapa nytta i Viksjö, här är 10 anledningar som förklarar vad som är bra med att handla lokalt. 

Läs mer...

Integritetspolicy

Integritetspolicy för kameraövervakning. 

Läs mer...