Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Vågen gör det möjligt att leva hållbart

Vågen Zero Waste är en ny butik som säljer livsmedel, hygien- och hushållsartiklar i lösvikt utan platsförpackningar. – Samhället är vid ett vägskäl – något måste göras och jag har valt att göra en mer hållbar livsstill tillgänglig genom min butik i Viksjö, säger Moa Nordin.

Läs mer...

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum

Järfälla Skönhet öppnar i Viksjö Centrum och är en skönhetssalong som erbjuder permanent hårborttagning, microneedling och ansiktsbehandlingar. – Jag drev tidigare en salong i Barkarbystaden och är nu glad att öppna den nya salongen i Viksjö då jag bor här och har alla mina kunder, säger Parisa Zaeimi.

Läs mer...

Nu öppnar Viksjö Frisör & Skönhet i Viksjö Centrum

Hos nyöppnade Viksjö Frisör & Skönhet hittar du en erfaren och engagerad frisör som älskar att arbeta kreativt. Här finns tjänster för alla - från konsultation och klippning till styling, färgbehandling och vårdande behandlingar för ett friskare och välmående hår.

Läs mer...

Viksjö Centrum är nu öppet som vanligt igen, några få butiker har fortsatta avvikande öppettider. Se alla öppettider under respektive butik. Om du vill ha större möjlighet att kunna utföra dina ärenden när det är färre besökare i centrum är det att rekommendera att handla tidiga morgnar - eller tidig eftermiddag. Fredagar och lördagar är det flest besökare i centrum. 

Läs mer här!

Läs mer...

Prisbelönt barberare öppnar i Viksjö Centrum

torsdag, 10 september 2020

I början på september slog den nya barbershopen Top Quality Barber upp portarna i Viksjö Centrum. Bakom salongen står Firas Azar – som bland annat har trimmat fram Sveriges snyggaste skägg 2017.

Läs mer...

Akasaka Sushi öppnar i Viksjö Centrum!

onsdag, 01 juli 2020

Nu slår Akasaka Viksjö upp dörrarna för sin restaurang i Viksjö Centrum. Här satsar man på hög kvalitet.

Här serveras framförallt sushi, men även andra asiatiska maträtter som bibimbap, poké bowls och gyoza. Det finns även ett stort utbud av vegetariska rätter samt en barnmeny.

Läs mer...

Information med anledning av Coronaviruset [covid-19]

Viksjö Centrum håller öppet som vanligt, i den mån vi kan. Enskilda avvikelser kan förekomma och vi hoppas att ni har förståelse för det och fortsätter handla, och stötta oss i Viksjö Centrum. > Läs mer

Läs mer...

10 anledningar att handla lokalt i Viksjö

Att stötta sina lokala företagare vinner alla på i längden. Du bidrar till att hålla den lokala handeln levande samtidigt som du hjälper lokala företag att gå runt. Fortsätter du handla lokalt kan vi tillsammans skapa nytta i Viksjö, här är 10 anledningar som förklarar vad som är bra med att handla lokalt. 

Läs mer...