Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Nu öppnar Viksjö Frisör & Skönhet i Viksjö Centrum

Hos nyöppnade Viksjö Frisör & Skönhet hittar du en erfaren och engagerad frisör som älskar att arbeta kreativt. Här finns tjänster för alla - från konsultation och klippning till styling, färgbehandling och vårdande behandlingar för ett friskare och välmående hår.

Läs mer...

Vi måste alla tillsammans hjälpas åt för att minska risken för smittspridning. Använd gärna vår besöksbarometer för att på bästa sätt planera ditt besök hos oss.

Läs mer: https://viksjocentrum.se/planera-ditt-besok

Läs mer...

Prisbelönt barberare öppnar i Viksjö Centrum

torsdag, 10 september 2020

I början på september slog den nya barbershopen Top Quality Barber upp portarna i Viksjö Centrum. Bakom salongen står Firas Azar – som bland annat har trimmat fram Sveriges snyggaste skägg 2017.

Läs mer...

Akasaka Sushi öppnar i Viksjö Centrum!

onsdag, 01 juli 2020

Nu slår Akasaka Viksjö upp dörrarna för sin restaurang i Viksjö Centrum. Här satsar man på hög kvalitet.

Här serveras framförallt sushi, men även andra asiatiska maträtter som bibimbap, poké bowls och gyoza. Det finns även ett stort utbud av vegetariska rätter samt en barnmeny.

Läs mer...

Information med anledning av Coronaviruset [covid-19]

Viksjö Centrum håller öppet som vanligt, i den mån vi kan. Enskilda avvikelser kan förekomma och vi hoppas att ni har förståelse för det och fortsätter handla, och stötta oss i Viksjö Centrum. > Läs mer

Läs mer...

10 anledningar att handla lokalt i Viksjö

Att stötta sina lokala företagare vinner alla på i längden. Du bidrar till att hålla den lokala handeln levande samtidigt som du hjälper lokala företag att gå runt. Fortsätter du handla lokalt kan vi tillsammans skapa nytta i Viksjö, här är 10 anledningar som förklarar vad som är bra med att handla lokalt. 

Läs mer...